Ιστορικό

Το 1962 ιδρύεται η επιχείρηση«Παναγιώτης Χατζησυμεώνογλου» από τον Παναγιώτη Χατζησυμεώνογλου με έδρα το Μακροχώρι Βέροιας και δραστηριοποιείται από την αρχή στα επαγγελματικά αυτοκίνητα. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι κάποιος «Πανάγος » ασχολείται με επιτυχία στα επαγγελματικά αυτοκίνητα.
Σήμερα, δεκατείες μετά και απο το 1997 η δεύτερη γενιά Χατζησυμεώνογλου έχει παραλάβει την σκυτάλη και το άλλοτε μικρό συνεργείο έχει επεκταθεί σε ένα χώρο 3,500τμ που περιλαμβάνει το τμήμα επισκευών και αποθήκες ανταλλακτικών.
Η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων καθιέρωσαν την επιχείρηση Αφοί Χατζησυμεώνογλου στην κατηγόρια των συνεργείων που είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις συγχρονες απαιτήσεις των επαγγελματικών οχημάτων.
8
Κατά την πολυετή επιτυχή πορεία του συνεργείου, οι πελάτες του που απαριθμούνται σε όλη την Ελλάδα, έχουν αναγνωρίσει την ποιοτική εργασία του. Έτσι ο κύκλος εργασιών είναι μόνιμα ανοδικός με την επιχείρηση πλήρως μηχανογραφημένη σε όλα τα επίπεδα.Σκοπός της εταιρείας μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες μας με ανταλλακτικά και υπηρεσίες που συνδέονται με το επαγγελματικό όχημα και την άψογη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών οδηγών. Γι αυτό το λόγο διαθέτει ένα άριστα εκπαιδευμένο εντεκαμελές προσωπικό που είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα του πελάτη. man2320
Νέες δραστηριότητες έχουν προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα γκάμα, έπειτα από την επέκταση της άδειά μας, η οποία μας επιτρέπει να εκτελούμε εργασίες ηλεκτρολογείου, τοποθέτηση ελαστικών όπως επίσης και συντήρηση κλιματιστικών φορτηγών λεωφορείων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα νήματα της επιχείρησης κινούνται από δυο ανθρώπους εκ των οποίων ο ένας, ο Γ. Χατζησυμεώνογλου είναι πτυχιούχος τεχνολόγος οχημάτων με πρακτική στη Γερμανία και ο δεύτερος, ο Χ. Χατζησυμεώνογλου είναι πτυχιούχος
μηχανολόγος-μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc (master)
από το Kingston University of London
a6