07.01.2016 | Ενημερώσεις

Βραβεία Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών After Sales 2015

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια πανελλαδική ημερίδα Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Συνεργατών Service, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Δικτύου Επίσημων συνεργατών της εταιρίας από όλη την Ελλάδα, καθώς και στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. κ.Roland W. Schacht, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες και επεσήμανε το πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος τους στην προώθηση και υποστήριξη των οχημάτων ΜΑΝ στην Ελλάδα.20151211_172936n

Ο κος Roland W. Schacht, παρουσίασε επίσης τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε καθώς και τους στόχους για το 2016 σε επίπεδο συνολικής στρατηγικής για τη μάρκα και ακολούθησαν παρουσιάσεις στελεχών της εταιρίας σχετικά με τις Πωλήσεις Καινούργιων και Μεταχειρισμένων Οχημάτων, το After Sales, το Marketing της εταιρίας. Στη συνέχεια οι διακεκριμένοι εξωτερικοί ομιλητές, κκ. Πέτρος Σκουλικίδης, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών (Π.Σ.Χ.Ε.Μ.), Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθυντής After Sales Kosmocar και Γιώργος Παπαχρήστος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων – gjp Consulting, παρουσίασαν σχετικά θέματα και συνέβαλλαν ουσιαστικά στο διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των τριών Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service, που διακρίθηκαν με τη δραστηριότητά τους τη χρονιά που πέρασε.

Το βραβείο «100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝ – ΕΝΕΡΓΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ 2015» δόθηκε στην εταιρία ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα το Άργος, για την ενεργή υποστήριξη του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων της ΜΑΝ Truck & Bus που η εταιρία γιόρτασε φέτος.

Το βραβείο «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ 2015» δόθηκε στην εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΠ. ΙΩΑΝΝΗΣ, με έδρα την Μυτιλήνη, για το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης στο θέμα της ικανοποίησης των πελατών της.

Και τέλος, η απονομή του βραβείου «SERVICE PARTNER 2015» έγινε στην εταιρία ΑΦΟΙ. Π. ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΟΕ, με έδρα την Βέροια, καθώς κατάφερε να διακριθεί σε μια πληθώρα κριτηρίων που είχαν τεθεί στη διάρκεια του 2015.

Φωτογραφία – η κα Εριφύλλη Χατζησυμεώνογλου παρακαλαμβάνει το βραβείο «Service Partner 2015» από τον κ. Roland W. Schacht (Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.)

Back to News Overview