Η εταιρεία μας

Η ιστορία μας

Το 1962 ιδρύεται η επιχείρηση «Παναγιώτης Χατζησυμεώνογλου» από τον Παναγιώτη Χατζησυμεώνογλου με έδρα το Μακροχώρι Βέροιας και δραστηριοποιείται από την αρχή στα επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι κάποιος «Πανάγος » ασχολείται με επιτυχία στα επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Σήμερα, δεκαετίες μετά και από το 1997 η δεύτερη γενιά Χατζησυμεώνογλου έχει παραλάβει την σκυτάλη και το άλλοτε μικρό συνεργείο έχει επεκταθεί σε ένα χώρο 3,500τμ που περιλαμβάνει το τμήμα επισκευών και αποθήκες ανταλλακτικών.

Η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων καθιέρωσαν την επιχείρηση Αφοί Χατζησυμεώνογλου στην κατηγόρια των συνεργείων που είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις των επαγγελματικών οχημάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα νήματα της επιχείρησης κινούνται από δυο ανθρώπους εκ των οποίων ο ένας, ο κος Γ. Χατζησυμεώνογλου είναι πτυχιούχος τεχνολόγος οχημάτων με πρακτική στη Γερμανία και ο δεύτερος, ο κος Χ. Χατζησυμεώνογλου είναι πτυχιούχος μηχανολόγος-μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc (master) από το Kingston University of London.

Oι εγκαταστάσεις μας

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην περιοχή Μακροχωρίου Βεροίας.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τα γραφεία, (λογιστήριο, πωλήσεις, διεύθυνση), το τμήμα τεχνικού ελέγχου οχημάτων, το τμήμα επισκευής – service οχημάτων, την αποθήκη ανταλλακτικών

Η επιχείρηση διατηρεί σύστημα διασφάλισης ποιότητας  ISO 9001:2015

Oι υπηρεσίες μας

Γνήσια ανταλλακτικά MAN

Υπάρχει για την εξυπηρέτηση σας μια πλήρως οργανωμένη αποθήκη με στοκ γνήσιων ανταλλακτικών ΜΑΝ άμεσα διαθέσιμα.

Πραγματοποιούνται αποστολές ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα και υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παραγγελίας και παράδοσης ανταλλακτικών που δεν είναι διαθέσιμα σε στοκ, σε 24 έως 48 ώρες απευθείας από το εξωτερικό μέσω του συστήματος διανομής ανταλλακτικών της ΜΑΝ

Στα γνήσια ανταλλακτικά ΜΑΝ παρέχονται οι απαραίτητες εγγυήσεις και διασφαλίσεις ποιότητας σύμφωνα με τους ορούς εγγύησης του εργοστάσιου.

Εξυπηρέτηση εκτός συνεργείου

Η εταιρία μας διαθέτει τρία πλήρως εξοπλισμένα οχήματα (ένα για ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές βλάβες, ένα για γενικές μηχανικές εργασίες και ένα για γενικές εργασίες και αντικατάσταση ελαστικών) για παροχή βοηθείας σε περιπτώσεις ακινητοποίησης ή προγραμματισμένες εργασίες σε περιπτώσεις ειδικών οχημάτων, σύμφωνα πάντα με τις κείμενες νομικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας.