Λεωφορεία

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αποδοτικότητα στη μεταφορά επιβατών
    Οι υπηρεσίες και οι ψηφιακές παροχές για λεωφορεία MAN σάς βοηθούν να διασφαλίσετε απρόσκοπτη λειτουργία και επομένως να αυξήσετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.
  • Μεγάλη διαθεσιμότητα οχημάτων
    Η αποτελεσματική διαχείριση συντήρησης καθώς και οι ειδικά προσαρμοσμένες στα λεωφορεία λύσεις κινητικότητας και υπηρεσιών εγγυώνται σύντομους χρόνους ακινητοποίησης και σας βοηθούν να αυξήσετε τη διαθεσιμότητα των οχημάτων σας.
  • Εξατομικευμένοι συνδυασμοί υπηρεσιών-λύσεων
    Οι πολύπλευρες προσφερόμενες υπηρεσίες MAN προσαρμόζονται τέλεια στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΑΣ

Η MAN είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για ευέλικτες λύσεις υπηρεσιών για όλα τα λεωφορεία: αστικά, τουριστικά ή ηλεκτρικά.

Ακριβώς όπως και τα λεωφορεία μας, οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες με τέτοιον τρόπο, ώστε να διασφαλίζουν για εσάς μια όσο το δυνατόν απρόσκοπτη λειτουργία. Η οικονομική αποδοτικότητα της επιχείρησής σας αποτελεί για εμάς τον κεντρικό άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφονται όλες οι παροχές μας. Με τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας μπορείτε να μειώσετε τις δαπάνες συντήρησης και επισκευής καθώς και την ενεργειακή κατανάλωση αλλά και τη φθορά των λεωφορείων σας, και παράλληλα να αυξήσετε την αποδοτικότητα του στόλου σας.

Ειδικά προσαρμοσμένες στα λεωφορεία λύσεις κινητικότητας και υπηρεσιών, υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης (συμπεριλαμβανομένης της άμεσης διαθεσιμότητας και παράδοσης γνήσιων ανταλλακτικών MAN), παρατάσεις εγγύησης, οι οποίες σας προσφέρουν οικονομική ασφάλεια και διαφάνεια κόστους, καθώς και προσφορές χρηματοδότησης και μίσθωσης, ώστε να μην σας σταματά τίποτα.

Τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας ολοκληρώνουν οι ψηφιακές υπηρεσίες στόλων και η αποτελεσματική εκπαίδευση οδηγών, για μεγαλύτερη άνεση των επιβατών και των οδηγών σας.