Φορτηγά

ME MIA MATIA

  • Εύκολη διαχείριση στόλου φορτηγών
    Οι πολύπλευρες, έξυπνα συνδυαζόμενες υπηρεσίες για φορτηγά διευκολύνουν και βελτιστοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες σας και σας βοηθούν να μειώσετε το κόστος καυσίμων και διαχείρισης.
  • Οικονομικά αποδοτικός στόλος φορτηγών
    Βελτιστοποιήστε τον σχεδιασμό δρομολογίων, την αξιοποίηση των οχημάτων και την απόδοση των οδηγών, και μειώστε τους χρόνους ακινητοποίησης – οι προσφερόμενες υπηρεσίες MAN για φορτηγά μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα των συνολικών λειτουργικών εξόδων σας.
  • Πολύπλευρες προσφερόμενες υπηρεσίες
    Δραστηριοποιείστε στον κλάδο των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας, στις κατασκευές και σε εργοτάξια ή στις διανομές; Με τις υπηρεσίες MAN για φορτηγά μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας.

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ.

Η MAN είναι ο δυνατός συνεργάτης σας – με πολύπλευρες προσφερόμενες υπηρεσίες, ψηφιακές παροχές και λύσεις τηλεματικής.

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία κινητικότητας, την παράταση της διάρκειας εγγύησης, τις λύσεις χρηματοδότησης και μίσθωσης καθώς και από την επαγγελματική υπηρεσία συντήρησης και επισκευής συμπεριλαμβανομένης της άμεσης διαθεσιμότητας και παράδοσης ανταλλακτικών ή γνήσιων αξεσουάρ MAN για τα φορτηγά σας.

Με τις έξυπνες ψηφιακές λύσεις μας στον τομέα τηλεματικής και διαχείρισης στόλου μπορείτε να οργανώσετε την επιχείρησή σας με σημαντικά μεγαλύτερη ευκολία και διαφάνεια διαδικασιών, χάρη στην ανάλυση χρήσης, στην αξιολόγηση του τρόπου οδήγησης, στη βελτιστοποίηση της διαθεσιμότητας των οχημάτων ή στην υποστήριξη του οδηγού.

Επίσης, σας προσφέρουμε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση οδηγών προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έτσι οι οδηγοί σας θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με μεγαλύτερη ασφάλεια, αποδοτικότητα και άνεση.