Υπηρεσίες για Βαν

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους των οχημάτων σας
    Οι ολοκληρωμένες προσφερόμενες υπηρεσίες MAN αυξάνουν την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας απόλυτη κινητικότητα, μεγάλη διαθεσιμότητα οχημάτων και εξατομικευμένη υπηρεσία συντήρησης.
  • Εύκολη διαχείριση στόλου
    Με τη βοήθεια εκτενών δεδομένων οχήματος και οδήγησης μπορείτε να βελτιώσετε τον σχεδιασμό διαδρομών και την αξιοποίηση οχημάτων, μειώνοντας έτσι το κόστος καυσίμων και δραστηριοτήτων διαχείρισης.
  • Μέγιστη ευελιξία
    Όποιος κι αν είναι ο σκοπός χρήσης, από το εργοτάξιο μέχρι τη δασοκομία και τη μεταφορά επιβατών, με τις εξατομικευμένα συνδυαζόμενες, προσαρμοσμένες υπηρεσίες μπορείτε να ανταποκριθείτε στις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ

Αν διαθέτετε βιοτεχνία ή εταιρεία διανομής δεμάτων, αν δραστηριοποιείστε στις μεταφορές εμπορευμάτων, σε εργοτάξια ή στη μεταφορά επιβατών, τα οχήματά μας αποτελούν την ιδανική λύση για την κάλυψη των απαιτήσεών σας. Οι υπηρεσίες και οι ψηφιακές παροχές μας χαρακτηρίζονται από την ίδια ευελιξία όπως και τα οχήματά μας.

Μπορείτε να βασίζεστε στη MAN. Σε κάθε περίπτωση. Με τις εξατομικευμένα συνδυαζόμενες, προσαρμοσμένες υπηρεσίες μας σας υποστηρίζουμε διαρκώς, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας σας. Για τη μία και μόνη επιχείρηση που έχει σημασία: Τη δική σας επιχείρηση.

Με την εγγύηση κινητικότητας για το όχημα μεταφοράς δεν σας σταματά τίποτα. Μπορείτε επιπλέον να επωφεληθείτε από τις προσαρμοσμένες συμβάσεις σέρβις, τις παρατάσεις διάρκειας εγγύησης, τις λύσεις χρηματοδότησης και μίσθωσης καθώς και τις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής και τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ MAN.

Με τις ψηφιακές υπηρεσίες μας διευκολύνουμε την καθημερινότητα των οδηγών και των διαχειριστών στόλων χάρη στις υπηρεσίες Mobile Services. Επιπλέον σας προσφέρουμε για κάθε εργασία τη σωστή εκπαίδευση οδηγών.